Eksema & Psoriasis

Ingin tahu bagaimana sel-sel badan anda bekerja? Secara semulajadinya, kulit manusia akan membiak setiap malam jam 1 hingga 3 pagi semasa kita sedang nyenyak tidur.

Proses pembiakan sel kulit begini akan menghasilkan penggantian lapisan kulit baru setiap 28 hari bagi individu muda berusia 30 tahun ke bawah dan setiap 5 minggu bagi insan yang berusia 40 tahun ke atas.
Adakah anda sedang menderita dengan masalah kulit yang tidak ada kesudahannya?
 
Sejak 18 tahun yang lalu, House of Healin di bawah naungan syarikat Healwell Pharmaceutical Malaysia merupakan sebuah organisasi yang amat aktif menjalani kajian ke atas rejuvenasi kulit serta penggunaan bahan semulajadi dari persekitan untuk proses penyembuhan sel-sel dalaman. Healin adalah pelopor produk yang berasaskan gamat yang dirumus hasil dari kajian saintifik penyelidik perubatan dibawah Prof. Dato' Dr. Hassan Yaakob .

Kaedah Rawatan

  1. Zaniplus - Dengan pengambilan Zaniplus, ianya mampu membantu merangsang daya pertahanan badan serta mempercepatkan kemunculan kulit baru.
  2. Derma-X - Disapu pada bahagian yang bermasalah sebanyak 2 kali sehari untuk rawatan pada kulit yang bermasalah.
  3. Petroleum Jelly - Disapu pada bahagian yang bermasalah selepas 2 jam penggunaan Derma-X atau apabila perlu bagi mengurangkan rasa gatal.
Tip-tip
  1. Elakkan dari menggaru bahagian kulit yang bermasalah kerana boleh mengakibatkan luka dan melambatkan proses penyembuhan.
  2. Elakkan dari penggunaan sabun mandi yang boleh mengeringkan kulit. Boleh gunakan sabun MIRAKEL atau My Baby Shower sebagai penjagaan yang optimum.
Nota: Testimoni di atas adalah pengalaman kami sendiri dalam merawat pesakit. Mereka merupakan pesakit-pesakit yang mendapat rawatan dan konsultasi dari Prof. Dato Dr. Hassan sendiri.